Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Klops - Gehaktbrood
- Ingrediënten:
- ei, matsemeel, paneermeel, peper, peterselie, rundergehakt, tomatenpuree, tomatensaus, ui en zout
- Keuken:
- Asjkenazisch / Joods
- Soort:
- rundvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, ei, groente, kaas, knoflook, olie, olijfolie, paprikapoeder, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode paprika, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, suiker, tomaat, ui, vis, vlees, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Heerlijk simpel:
Recept van Oh my foodness:
Diner / hoofdgerecht uit Maak van de noot een deugd:
Basisrecept uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept van Chickslovefood:
Recept van What's that smell:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Recept van Voedzaam & Snel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:
Basisrecept uit Twaalf:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Mexicaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken: