Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Entrecôte minute
- Ingrediënten:
- entrecotes, grof zeezout, knoflook, laurier, olijfolie, rozemarijn, sjalot en tijm
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- rundvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, ei, gember, koriander, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rundvlees, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Ramen:
Recept uit Keukendagboek 2:
Picknick / lunch / buffet / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het Bali kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het Bali kookboek:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Yakitori & Korean BBQ:
Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:
Diner / hoofdgerecht uit Het Bali kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het Bali kookboek:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Basisrecept uit Casa Moro: