Recept uit L'Art de la table:
Kabeljauw in romige vanillesaus
- Ingrediënten:
- amandelen, amandelmelk, bloemkool, gehakt, groentebouillon, boter, maïzena, sjalotten, vanillestokje, verse koriander, peper, witte wijn en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, bouillon, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, risottorijst, room, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Recept uit Sous vide:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit The Naked Chef is terug:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Recept uit I love groente:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home Made winter:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Bijgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget: