Basisrecept uit Brindisa:
Sofrito de tomate - Tomaten-uienpuree
- Ingrediënten:
- olijfolie, suiker, tomaten, zeezout en zoete witte ui
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- vegan / saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, kerstomaat, knoflook, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode paprika, rode ui, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Brindisa:
Recept uit Vegan, Schnell Schnell:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegan, Schnell Schnell:
Bijgerecht uit Vegan Genial:
Bijgerecht uit Happy Days met the Naked Chef:
Bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Turkse kookkunst:
Ontbijt / bijgerecht uit Morito:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept van Okoko recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:
Brunch / lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Bijgerecht / basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Turquoise:
Recept uit Turquoise: