Recept uit De pastabijbel:
Linguine met pesto van zongedroogde tomaat
- Ingrediënten:
- basilicum, knoflook, linguine, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten, zongedroogde tomaat en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, balsamicoazijn, bleekselderij, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, extra vierge olijfolie, feta, groene olijven, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, peper, peterselie, ricotta, rucola, ui, water, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het olijfolieboekje:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Basisrecept uit De flair van eenvoud:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit Bereik je ideale gewicht !:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Recept uit Nooit meer diëten:
Lunch uit Nooit meer diëten:
Avondmaal uit Nooit meer diëten:
Lunch uit Nooit meer diëten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De zomerkeuken:
Bijgerecht / basisrecept uit Ingrediënten:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit Made in Italy:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër: