282 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbloemboterbroccolicitroeneigroenteknoflookkomkommerkoolkoriandermelkmuntolieolijfoliepeperpeterseliesjalotsuikertijmuivruchtensapwaterwortelzout
zout en peperzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Bloemkool met kikkererwten & splijtkool

Ingrediënten:
kikkererwten, bloemkool, boerenkool, citroen, gemalen komijn, gemalen koriander, gemberpoeder, gerookte-paprikapoeder, olijfolie, platbrood, pompoenpitten, rode ui, roosjes, vruchtensap, tahin, verse koriander, versgemalen zwarte peper, water en zeezout

Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Recept uit Rauw:

Gedroogd rundvlees, peer & bloemkool

Ingrediënten:
ahornsiroop, bloemkool, citroensap, dragon, gedroogd rundvlees, hazelnootolie, olijfolie, peer en walnoten

Soort:
carpaccio/tartaar / vlees
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / voorgerecht uit Nopi:

Knolselderijpuree met pittige bloemkool en kwarteleitjes

Ingrediënten:
bloemkool, bruine amandelen, citroensap, gemalen komijn, gemalen koriander, groentebouillon, grof zeezout, ingemaakte citroenschil, knoflook, kwarteleitjes, laurier, mild gerookt paprikapoeder, olijfolie, peterselie, ras el hanout, selderijknol, tahinpasta, ui en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:

Garnalen met bloemkool - oedang bandung

Ingrediënten:
aardappelmeel, arachideolie, bloemkool, broccoli, bruine basterdsuiker, citroensap, goela djawa, maïzena, noorse garnalen, peper, prei, sambal oelek, ui, verse bladselderij, verse garnalen, voorjaarsui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
groente / schaal- en schelpdieren
Haal meer recepten op...