Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Sole en papillote
- Ingrediënten:
- citroensap, marjolein, peper, tijm, tongfilet en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, dragon, droge witte wijn, eidooier, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olijfolie, peterselie, prei, rozemarijn, sjalot, slagroom, suiker, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Veg!:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Recept uit Eten en zo:
Bijgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Veg!:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Frankrijk:
Basisrecept uit Moro:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit L'Art de la table:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans: