Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Kalfslever met sjalotjes en azijn
- Ingrediënten:
- kalfslever, olijfolie, roomboter, sherryazijn, sjalot en wijnazijn
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, brood, citroen, citroensap, ei, groente, kip, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, suiker, tijm, tomaat, ui, vis, vlees, water, wortel, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit Margriet kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest: