Bijgerecht / basisrecept uit A propos bistro:
Gekonfijte maag en hart
- Ingrediënten:
- eendenharten, eendenmaagjes, eendenvet, laurier, peper, tijm en zeezout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- wild en gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht / basisrecept uit A propos bistro:
Bijgerecht uit Verrot lekker:
Basisrecept uit A propos bistro:
Bijgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Verrot lekker:
Bijgerecht uit Verrot lekker:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / nagerecht / dessert uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Spis:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Appels en peren:
Recept uit Spis:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken: