862 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotercitroensapeikaneelknoflookkruidnagellauriermelkolieolijfolieparmezaanse kaaspeterseliepreiroomsjalotspecerijenspinaziesuikertijmwaterwitte peperwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit N. Klei - Het barbecueboek (Vooral voor mannen)

Recept uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):

Amerikaanse barbecuekruiden

Ingrediënten:
cayennepeper, gedroogde marjolein, knoflookpoeder, lichte basterdsuiker, nootmuskaat, paprikapoeder, uienpoeder en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / barbecue/grill
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Gesmoorde savooiekool met noten

Ingrediënten:
gezouten boter, groentebouillon, hazelnoten, lente-uitjes, nootmuskaat, peper, roomboter, savooiekool, knoflook en witte wijn

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Diner / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Het groot fondue boek:

Fondue madame 2000, variaties voor meneer

Ingrediënten:
bechamelsaus, bieslook, droge witte wijn, gekruide mosterd, gruyère, kervel, kirsch, nootmuskaat, paprika-mosterd, stokbrood, ui, witte peper en zwarte peper

Keuken:
Frans / Zwitsers
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Diner / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Het groot fondue boek:

Fondue madame 2000

Ingrediënten:
bechamelsaus, bieslook, droge witte wijn, gruyère, kervel, kirsch, nootmuskaat, stokbrood, ui en witte peper

Keuken:
Frans / Zwitsers
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Elzasser taart - tarte flambée

Ingrediënten:
arachideolie, brooddeeg, crème fraîche, nootmuskaat, ontbijtspek, peper, slagroom, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit Sonja Bakker - Gezond genieten met Sonja

Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:

Hartige quiche

Ingrediënten:
30plus kaas, ei, margarine bladerdeeg, nootmuskaat, ontbijtspek, peper, peterselie, schouderham en ui

Soort:
vlees / quiche
Een recept uit Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld - Wild

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:

Hachee van gans

Ingrediënten:
bloem, boter, ganzenbout, gevogeltebouillon, kruidnagel, laurier, nootmuskaat, peper, rode wijnazijn, ui en zout

Soort:
stoofgerecht / wild / gevogelte
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Zwartzuur van kip

Ingrediënten:
aardappelmeel, braadkip, frisse rode wijn, kaneelstokje, kruidnagel, natuurazijn, nootmuskaat, plantaardige olie, rode ui, zoete sojasaus, zout en zwarte peper

Keuken:
Indonesisch
Soort:
gevogelte
Haal meer recepten op...