Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Kalfsoesters met melk - scaloppine al latte
- Ingrediënten:
- bloem, boter, kalfsoester, kappertje, melk, paneermeel, peper en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees / kalfsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, boter, citroensap, ei, eidooier, gist, kaneel, karnemelk, knoflook, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, poedersuiker, room, slagroom, suiker, ui, volle melk, water, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept van Food & Friends:
Diner / bijgerecht / nagerecht / basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit Thuis bij Jamie:
Recept uit Papa Kazmi: