Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: botercayennepepercitroencitroensapeigemalen komijngemberkaneelknoflookkomijnkomijnpoederkorianderkorianderzaadkurkumaolieolijfoliepaprikapoederpeperpeterselierode uitomaattomatenpureeuiwaterzeezoutzonnebloemoliezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Bijgerecht uit Moro Londen:

Tomatensalade met rode ui en komijnzaad

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, ijsblokjes, komijnzaad, melk, rode ui, tomaten, verse bladpeterselie, zeezout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Pushpesh Pant - India

Recept uit India:

Vijfspecerijenmengsel

Ingrediënten:
fenegriekzaad, geel mosterdzaad, kalonjizaad, komijnzaad, nigellazaad en venkelzaad

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Recept uit Nopi:

Dukkah

Ingrediënten:
gedroogde groene peperkorrels, grof zeezout, hazelnoot, komijnzaad, korianderzaad, mild paprikapoeder, nigellazaad, sesamzaad, venkelzaad en zonnebloempitten

Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Pushpesh Pant - India

Recept uit India:

Garam masala II

Ingrediënten:
foelie, gedroogde rozenblaadjes, gemberpoeder, groene kardemompeulen, kaneelstokje, komijnzaad, korianderzaad, kruidnagel, laurier, nootmuskaat, venkelzaad, zwart komijnzaad, zwarte peperkorrels en zwart kardemomzaad

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Picknick / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:

Kwarteleitjes met komijn

Ingrediënten:
fijn zeezout, komijnzaad en kwartelei

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Basisrecept uit Honey & co:

Baharat - hartige kruidenmix

Ingrediënten:
gedroogde chilipeper, gemalen kurkuma, gemalen piment, komijnzaad, korianderzaad, witte peper en zoete kruidenmix

Keuken:
Midden-Oosten
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / lunch / nagerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Kaasterrine

Ingrediënten:
achterham, bieslook, feta, groene peperkorrels, hollandse schapenkaas, komijnzaad, oude kaas, roggebrood, roomkaas en walnoten

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Basisrecept uit Ingrediënten:

Geroosterde garam masala

Ingrediënten:
kaneelpoeder, kardemompeul, komijnzaad, korianderzaad, kruidnagel, nootmuskaat en zwarte peperkorrels

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Arabia:

Komijnfriet

Ingrediënten:
frituurolie, komijnzaad, vastkokende aardappel en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch / frituur
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Garam masala

Ingrediënten:
kaneelstokje, kardemompeulen, komijnzaad, kruidnagels, nootmuskaat en venkelzaad

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan / vegetarisch
Een recept uit Pushpesh Pant - India

Recept uit India:

Khas garam masala

Ingrediënten:
groene kardemompeulen, kaneelstokje, komijnzaad, kruidnagel, nootmuskaat en zwarte peperkorrels

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Recept uit Modernist Cuisine [2]:

Exotic Spice Mixture recipe

Ingrediënten:
ajowanzaad, gemalen kaneel, kardemompeul, komijnzaad, nootmuskaat, gedroogde oregano, sesamzaad en sumac

Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:

Snijbietstengels met tahin

Ingrediënten:
nigellazaad, snijbietstengels, tahinsaus en zeezout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit L. Gerungan en W. Bright - Het Bali kookboek

Recept uit Het Bali kookboek:

Base wangenan, een specerijenmengsel

Ingrediënten:
bengle, benzoin, fenegriek, jangu, kemiri, klabet, komijnzaad, korianderzaad, kruidnagel, menyan, nootmuskaat en tabia bun

Keuken:
Balinees
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Haal meer recepten op...