Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Carottes étuvées au beurre - Wortelen in boter gestoofd
- Ingrediënten:
- boter, suiker, water, witte peper, wortelen en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, groente, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept uit Quiche & Hartige taart:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Recept uit Spis:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Picknick / diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit De wereld van de stroopwafel:
Diner / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Recept uit Varkensvlees:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit The Last Waltz: