Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Nieren met witte wijn en rijst
- Ingrediënten:
- boter, kalfsnier, knoflook, kortkorrelige rijst, olijfolie, paneermeel, ui, verse peterselie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arboriorijst, bleekselderij, bloem, bouillon, citroensap, droge witte wijn, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, risotto, risottorijst, saffraan, sjalot, slagroom, tijm, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Recept uit Ciao Bella:
Recept uit Ciao Bella:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Ciao Bella:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept van Beginspiration:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De smaak van mijn herinnering: