Recept uit Margriet kookboek:
Pasta met tomaten en champignons
- Ingrediënten:
- basilicum, boter, bouillontablet, champignon, majoraan, margarine, nootmuskaat, olijfolie, oude kaas, pasta, peper, tomaat, ui en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, bruine saus, champignon, chocolade, courgette, dragon, droge witte wijn, knoflook, kruiden, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, runderbouillon, sjalot, tijm, ui, vlees, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Brunch / lunch uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept van Lekker Happen:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Lekker vegetarisch:
Recept van Lekker Happen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van KeukenLiefde:
Recept van KeukenLiefde: