Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Orecchiette met aubergine en basilicum
- Ingrediënten:
- aubergine, basilicum, knoflook, olijfolie en orecchiette
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | citroensap, courgette, ei, knoflook, kruiden, mozzarella, olijfolie, oregano, paprika, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode paprika, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Diner / hoofdgerecht uit Greenfeast 50x snel & vega:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Jamie, de basis van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's comfort food:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Lunch / buffet / bijgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Proef Puglia:
Lunch / buffet / bijgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Bijgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept van Food & Friends:
Recept van Dayenne's Foodblog:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Picknick / diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei: