Recept uit Proef Puglia:
aubergine- parmigiana
- Ingrediënten:
- aubergines, bladpeterselie, bloem, basilicum, eieren, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas en passata
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, citroen, courgette, gedroogde oregano, knoflook, melk, mozzarella, olie, olijfolie, oregano, panko, parmezaanse kaas, peper, peterselie, pijnboompitten, ricotta, salie, tomaat, ui, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Proef Puglia:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Oh My Dish:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: