30 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladpeterseliebloemboterbriebrooddeegeigedroogde gisthoningknoflookkruidenkwarkmeelmelkoliepatentbloemrode uiroggebloemroggemeelsesamzaadsuikertarwebloemuiwalnotenzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Levine van Doorne - Meer brood uit eigen oven

Recept uit Meer brood uit eigen oven:

Pitabroodjes

Ingrediënten:
droge gist, mosterdpoeder, nigellazaad, olijfolie, tarwebloem, volkorenmeel, water, zout en zwart sesamzaad

Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Meergranenbrood

Ingrediënten:
droge gist, honing, lijnzaad, maanzaad, meergranen-ontbijtmix, olijfolie, sesamzaad, volkorenmeel, water en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegan
Een recept uit Levine van Doorne - Brood

Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Brood:

Lichtbruin vloerbrood

Ingrediënten:
droge gist, olie, roggemeel, tarwebloem, volkorenmeel, water en zout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Recept uit Alle smaken van de regenboog:

Bruinbrood

Ingrediënten:
boekweitmeel, gist, honing, lijnzaad, olijfolie, patentbloem, roggebloem, sesamzaad, speltbloem, tarwemeel, volkorenmeel, water en zonnebloempitten

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Recept uit Alle smaken van de regenboog:

Volkorenfocaccia

Ingrediënten:
fijne kristalsuiker, gist, olijfolie, patentbloem, volkoren meel en water

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Levine van Doorne - Brood

Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Brood:

Couronne met olijven

Ingrediënten:
droge gist, olijfolie, olijven, roggemeel, tarwebloem, volkorenmeel, water en zout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Levine van Doorne - Brood

Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Brood:

Vloerbrood met gedroogde tomaten en walnoten

Ingrediënten:
droge gist, gedroogde tomaten, olie, semolina, tarwebloem, volkorenmeel, walnoten, water en zout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Denise & Nick

Recept van 88 Food:

Stromboli met Paprika & Pesto

Ingrediënten:
chorizo, gegrilde paprika, emmentaler, knoflookteen, lauwwarm water, olie, zout, verse groene pesto, volkoren meel en gedroogde gist

Een recept uit Rachel Khoo - Mijn Franse keuken

Recept uit Mijn Franse keuken:

Platte broden

Ingrediënten:
gedroogde gist, kruiden, olijfolie, sjalot, suiker, tarwebloem, volkorenmeel, water en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Ontbijt / lunch / lunchgerecht uit De Spaanse keuken:

pan gallego

Ingrediënten:
gierst, maïsmeel, olijfolie, pompoenzaad, gist, volkorenbroodmeel, water, witbroodmeel, zonnebloempitjes en zout

Keuken:
Europees / Spaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit J.M. Bellver - Wereldkeuken Italie

Lunch / bijgerecht uit Wereldkeuken Italie:

Focaccia - foccacia

Ingrediënten:
fijn zout, grof zout, meel, olijfolie, gist, verse rozemarijn en water

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Pizza met lente-uitjes

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, mozzarella, bosuitjes, chilivlokken, droge gist, bloem, kruiden, honing, knoflook, maïsmeel, olijfolie extra vergine, peterselie, pizzadeeg, rietsuiker, volkorenmeel, water en zeezout

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Pita - Khubz - Lavash

Ingrediënten:
bloem, olijfolie, suiker, verse bakkersgist, volkorenmeel, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods
Soort:
brood en broodgerecht / vegan
Een recept uit Paul Hollywood, N. Barclay en P. Hollywood - Brood - 100 internationale recepten

Picknick / lunch / buffet / lunchgerecht uit Brood - 100 internationale recepten:

Brood met vier smaken

Ingrediënten:
bloem, boter, dadels, gedroogde vijgen, gist, kaas, maanzaad, mangochutney, mild kerriepoeder, olijfolie, rode paprika, rozijnen, sesamzaad, stilton, stroop, ui, verse basilicum, volkorenmeel, walnoten, water, tarwebloem en zout

Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Basisrecept voor pastei

Ingrediënten:
boter, gist, meel, melk, olie, suiker, water en zout

Keuken:
Europees / Russisch
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / beslag/deeg / vegetarisch
Haal meer recepten op...