Recept uit Margriet kookboek:
Rode-wijnsaus
- Ingrediënten:
- bleekselderij, boter, bruine roux, citroen, knoflook, prei, rode wijn, runderbouillon, selderij, tijm, ui en wortel
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bloem, boter, bouillon, citroen, groente, kip, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, selderij, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wijn, witte wijn, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Ciao Bella:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Literalicious:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Fast food:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Basisrecept uit Wild:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Recept van Wat Aten Zij?: