Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Parelhoen uit de oven met groene kool en spek
- Ingrediënten:
- boter, citroen, gerookt spek, groene kool, laurier, olijfolie, parelhoen, peper, tijm, zout en zwarte truffel
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloemkool, boter, broccoli, citroensap, courgette, ei, fruit, groente, groentebouillon, knoflook, kruiden, laurier, munt, olijfolie, paprika, peper, peterselie, rode ui, ui, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Recept van Okoko recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Recept uit De Urban Cook:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Lunch / bijgerecht uit Thuis bij Jamie:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van Food & Friends:
Lunch / avondmaal uit Groene burgers:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Veg!:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: