Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Lamsvlees met pernod
- Ingrediënten:
- bloem, courgette, knoflook, lamskotelet, olijfolie, peper, pernod, provençaalse kruiden, pruimtomaat, tomatenpuree, ui en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- lamsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, brood, fruit, granen, groente, kaas, kikkererwten, kip, knoflook, kruiden, noten, olie, olijfolie, paprika, peper, rijst, tomaat, ui, vis, vlees, water, wortel, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd uit delicious. magazine - 2007-02:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Recept uit delicious. magazine - 2011-02:
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2011-02:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2011-02:
Recept uit 2 - Puur Pascale:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit Dit is geen kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Allerkerst:
Avondmaal uit A propos bistro:
Recept uit Simpel:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Diner / lunch / voorgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit De Joodse keuken: