Recept uit De kunst van het koken:
Geblancheerde spruiten met boter of room
- Ingrediënten:
- boter, slagroom, spruiten, tuinkruiden, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bieslook, bloem, citroensap, crème fraîche, ei, eidooier, knoflook, kruiden, melk, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, slagroom, specerijen, suiker, tuinkruiden, ui, water, zout, zuivel, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit De pastabijbel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner uit De dikke vegetariër:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Ontbijt uit Lekkere recepten van het land:
Recept uit Keet Smakelijk:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van Mooncake:
Recept uit Koken in een duinpan:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Basisrecept uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit La Mère Brazier:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Ontbijt / lunch uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: