807 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: avocadobieslookbloembotercitroencitroensapdilleeigembergerookte zalmknoflookkomkommerkorianderlimoenolijfoliepeperpeterseliesesamoliesojasaustomaatuiwaterwitte wijnzalmfiletzeezoutzonnebloemoliezout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Feestelijk tafelen:

Gemarineerde zalm met kruidge olie

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, crème fraîche, dijonmosterd, grof zeezout, korianderzaad, olijfolie, verse gemengde kruiden en zalmfilet

Soort:
barbecue/grill / schaal- en schelpdieren / feestdagen
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Diner / hoofdgerecht uit Elzas:

Vis en garnituur

Ingrediënten:
aardappelen, geklaarde boter, gerookte zalm, riddervis, snoek, snoekbaarsmoten en zonnebloemolie

Keuken:
Frans
Soort:
vis
Een recept uit Sonja Bakker - Gezond genieten met Sonja

Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:

Macaroni met vis

Ingrediënten:
bleekselderij, courgette, demi creme fraiche, gerookte zalm, groene paprika, groene pesto, macaroni, olijfolie, peper, prei, tonijn uit blik, ui en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Recept uit Mediterrane Odyssee:

Cousous met vis

Ingrediënten:
couscous, vis, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, passata, peterselie, garnaal, ui en witte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
couscous/bulgur/quinoa
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Recept uit Mediterraneo:

Grote vis

Ingrediënten:
amandelen, brood, olie, rozenwater, specerijen, vis, walnoten en wit broodkruim

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Aziatische vis

Ingrediënten:
eiernoedels, extra vierge-olijfolie, honing, kaffir-limoenblaadjes, komkommer, koriander, lente-ui, limoen, littlegemsla, misopasta, radijs, rode spaanse peper, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, sugarsnaps, witvisfilet en zalmfilet

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:

Carpaccio van gerookte vis

Ingrediënten:
bieslook, citroen, gerookte forel, gerookte zalm, gerookte zalmforel, kappertjes, olie, peper, peterselie, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Diner / hoofdgerecht uit Gerookte lekkernijen:

Gemengde gerookte vis

Ingrediënten:
champignons, crème fraîche, forel, gember, heilbot, knoflook, lente-ui, mosterd, oesterzwammen, olijfolie, peper, sesamolie, shii-take, witte wijn, zalm en zout

Soort:
vis
Een recept uit Kay Halsey - Hapjes

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:

Aardappelkroketjes met gerookte vis

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, bloemige aardappel, boter, broodkruim, ei, eierdooier, frituurolie, gerookte forel, gerookte schelvis, gerookte zalm, irene aardappel, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, peper, slagroom en zout

Keuken:
Europees
Soort:
frituur / vis
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Basisrecept uit De Zilveren Lepel:

Basisbereiding vis frituren

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, ei, fijn paneermeel, frituurolie, goudbrasem, heek, olijfolie, tong, vis, witvis en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
frituur / vis
Een recept uit Tessa Kiros, M. Chatzikonstantis en M. Touros - Piri piri & sardientjes

Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:

Gegrilde vis met citroenolie

Ingrediënten:
boter, citroen, citroensap, grof zout, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, peterselie, piri piri poeder, tomatenpuree, venusschelpen, vis en wit boerenbrood

Keuken:
Portugees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Diner / voorgerecht uit Van piepers tot pasta:

Tempura van garnalen en vis

Ingrediënten:
babymaiskolf, bosui, gemberwortel, medium dry sherry, olie, rettich, rijstwijn, scampi, sesamolie, sojasaus, tonijnfilet, visbouillon, vloeibaar frituurvet, zalmfilet en zelfrijzend bakmeel

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Haal meer recepten op...