Basisrecept uit Jamie, de basis van het koken:
Zout met een smaakje
- Ingrediënten:
- citroengras, citroenrasp, gember, jasmijnthee, lavendel, limoenrasp, rozemarijn, szechuanpeper, tijm, vanille, venkelzaad, verse peper en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, salie, sjalot, suiker, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Jamie, de basis van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Speisekammer:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit Thuis bij Jamie:
Recept uit Down to earth:
Diner / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:
Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Wat het Groene Hart schaft:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:
Recept uit Het ATAG kookboek:
Bijgerecht uit Verrot lekker:
Recept uit Verrot lekker:
Recept uit Verrot lekker:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Recept uit Smokey goodness:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje: