Diner / hoofdgerecht uit Balletjes:
Kleine kefta met artisjokken
- Ingrediënten:
- artisjokharten, bloem, citroensap, ei, eidooier, gevogeltebouillon, lamsgehakt, lente ui, olijfolie, parmezaanse kaas en rijst
- Soort:
- vlees / warme sauzen
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, droge witte wijn, ei, knoflook, laurierblad, lente-ui, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, slagroom, tijm, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Balletjes:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Recept uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit Turks kookboek:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: