Recept uit De kunst van het koken:
Sauce suprême pimenté - Saus van witte wijn en paprika
- Ingrediënten:
- bloem, boter, cayennepeper, citroensap, kookvocht van kip, rode paprika uit pot, slagroom, witte peper en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, crème fraîche, dragon, droge vermout, droge witte wijn, ei, eidooier, eiwit, gevogeltefond, knoflook, knolselderij, laurier, melk, nieuwe aardappel, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, sjalot, ui, water, witte wijn, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit JGV - A Life in 12 Recipes:
Bijgerecht uit Margriet kookboek:
Snack of tussendoortje uit De herenkookclub:
Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Basisrecept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Ontbijt / diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book: