Lunch uit De Griekse keuken thuis:
Lamsvlees uit de oven met tomaat, knoflook en pasta
- Ingrediënten:
- gedroogde oregano, kefalotyri, knoflook, lamsschouder, olijfolie, orzo, tomaten, water, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Grieks
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, courgette, ei, groentebouillon, laurier, olie, olijfolie, peterselie, prei, rode paprika, rode ui, rode wijn, suiker, tijm, ui, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Lunch uit De Griekse keuken thuis:
Lunch / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Grieks koken:
Diner / voorgerecht uit Hip Holland:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Lunch / bijgerecht uit Plenty more:
Recept van Es' Factory:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas: