Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Witte ragoutsoep
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bouillon, champignons uit pot, citroensap, eidooier, gehakt, kalfsgehakt, room, schenkelvlees en witte wijn
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vlees / soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, champignon, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, gehakt, groente, kalfsgehakt, kerriepoeder, knoflook, kropsla, kruidnagel, mayonaise, olijfolie, peper, room, sjalot, tomaat, ui, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Sous-vide thuis:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit Down to earth:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Down to earth:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek: