Recept uit L'Art de la table:
Blanquette de veau
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, champignons, citroensap, eidooier, kalfsschouder, laurierblad, kippenbouillon, room, tijm, knoflook, ui, verse pasta, peper, wortels en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bieslook, bloem, boter, cayennepeper, citroenrasp, dille, dragon, droge witte wijn, ei, gember, groentebouillon, laurier, melk, munt, olijfolie, peper, peterselie, rijst, room, sjalot, tijm, ui, witte wijn, yoghurt, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Basisrecept uit Vegeterranean:
Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit Italiaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit Italiaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Ons bakboek:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl: