Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Champignon-truffelsaus
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, champignons, kippenbouillon en truffel
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, bouillon, citroensap, crème fraîche, dragon, ei, knoflook, laurier, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Sergio's smaakmakers:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept van Miss Fromage:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Recept van Miss Fromage:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken: