Recept uit Margriet kookboek:
Venkel, roergebakken met kalfslever
- Ingrediënten:
- droge witte wijn, kalfslever, maïzena, marsala, olijfolie, peper, sinaasappel, sinaasappelrasp, sjalot, venkelgroen, venkelknol, water en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, bouillon, citroensap, fruit, gehakt, groente, kip, knoflook, kruiden, olijfolie, paprika, pasta, peper, peterselie, sjalot, tijm, tomaat, ui, vis, vlees, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept van Jeroen en Wendy's lekkernijenblog:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Mediterraneo:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept uit Yo Kids:
Basisrecept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept uit Yo Kids:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept van Es' Factory: