Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, slagroom, suiker, tijm, ui, water, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Recept van Lovemyfood.nl:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / tussengerecht uit De truffel:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Buffet / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / lunch uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Bijgerecht uit Lekker vegetarisch:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Francesca Kookt!:
Bijgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten: