Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, groentebouillon, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peterselie, prei, rozemarijn, specerijen, tomaat, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit De gezonde Joodse keuken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Koken voor elke dag:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit The big green egg book: