Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Puree de pommes de terre à l'ail - Aardappelpuree met knoflook
- Ingrediënten:
- aardappelen, bloem, boter, knoflook, melk, peper, peterselie, slagroom en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- aardappelgerecht / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bieslook, boter, bouillon, crème fraîche, ei, eidooier, kruidnagel, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, panko, pasta, peper, peterselie, prei, rode paprika, room, tijm, ui, witte wijn, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht van Vier seizoenen koken met Gartine:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / voorgerecht uit Thermomix Feest:
Recept van De Hippe Vegetarier: