Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Duifjes met erwten en dragon
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, dragon, duiven, erwten, magere room, sjalot, slagroom, witte wijn, zout en zwarte peper
- Soort:
- wild en gevogelte / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bieslook, bleekselderij, bloem, boter, cayennepeper, crème fraîche, dille, droge witte wijn, eidooier, kervel, kippenbouillon, knoflook, laurier, maïzena, olijfolie, peper, peterselie, room, sjalot, tijm, ui, visfond, witte peper, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:
Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb: