Ontbijt / diner / nagerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Havermoutse pap met honing en fruit
- Ingrediënten:
- citroensap, havermout, honing, melk, noten, slagroom en suiker
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- fruit / gebak, koek, taart, pudding
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardbei, amandelmeel, amandelschaafsel, appelsap, bakpoeder, balsamicoazijn, basilicum, bloem, bloemenhoning, boter, citroen, citroenschil, crème fraîche, ei, eidooier, gelatine, mascarpone, olijfolie, room, roomkaas, water, yoghurt, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Ontbijt / diner / nagerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / voorgerecht uit Home Made winter:
Diner / nagerecht / high tea uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / nagerecht / high tea / traktatie uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / nagerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / nagerecht uit Sous-vide thuis:
Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:
Diner / nagerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / nagerecht uit Koude keuken:
Diner / nagerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / nagerecht uit Deutsche Küche:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Oh My Dish: