Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:
Baccalà al prezzemolo - Stokvis met peterselie
- Ingrediënten:
- aardappelen, olijfolie, peterselie, stokvis, water, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Toscaans / Italiaans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, groente, knoflook, koriander, kruiden, olijfolie, peper, prei, tijm, tomaat, ui, vet, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:
Recept uit Noma:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Food & Friends:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Snack of tussendoortje uit Speisekammer:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:
Diner / voorgerecht uit Moro: