Ontbijt uit De dikke vegetariër:
Gebakken aardappel met gehakte eieren
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, ei, knoflook, lente-ui, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Amerikaans
- Soort:
- ei/omelet/frittata / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, boter, citroensap, eidooier, groente, knoflook, kruiden, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, specerijen, tijm, tomaat, ui, vet, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Ontbijt uit De dikke vegetariër:
Ontbijt uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Bijgerecht uit Italiaans koken:
Diner / lunch / italiaanse antipasti / vis-antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Ontbijt / lunch / bijgerecht uit Plenty more:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Lunch uit Nooit meer diëten:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / brunch / diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht van Vier seizoenen koken met Gartine:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Bijgerecht uit De Joodse keuken: