Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:
Baccalà al prezzemolo - Stokvis met peterselie
- Ingrediënten:
- aardappelen, olijfolie, peterselie, stokvis, water, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Toscaans / Italiaans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, boter, citroen, citroensap, ei, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, oregano, peper, prei, specerijen, suiker, tijm, tomaat, ui, vet, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Bijgerecht uit Lekker vegetarisch:
Bijgerecht uit Lekker vegetarisch:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept uit Het groot fondue boek:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Yo Kids:
Bijgerecht / basisrecept uit Margriet kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Picknick / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja: