Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bloem, boter, citroensap, dragon, ei, eidooier, kerriepoeder, kippenbouillon, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, peper, room, tijm, ui, volle melk, water, witte peper, wortel, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Recept uit De banketbakker:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Appels en peren:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht van Vier seizoenen koken met Gartine:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken: