Basisrecept uit Brits bakboek:
Hot water crust pastry
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, eigeel, melk, patentbloem, reuzel, water en zeezout
- Keuken:
- Brits
- Soort:
- beslag/deeg
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, citroen, citroensap, ei, eidooier, gedroogde gist, gist, honing, kaneel, knoflook, kristalsuiker, maïzena, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, poedersuiker, slagroom, suiker, ui, zeezout, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Brits bakboek:
Recept uit Het Franse bakboek:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Recept uit De herenkookclub:
Recept uit Proef Puglia:
Recept van Simone's Kitchen:
Basisrecept uit Wrap 'n roll:
Recept uit Pizza & pasta:
Bijgerecht uit Polpo:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit De Joodse keuken:
Basisrecept uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Istanbul:
Recept uit Pizza & pasta:
Basisrecept uit Moro:
Diner / voorgerecht uit Mexicaans koken:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Bijgerecht / basisrecept uit Moro:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Basisrecept uit Polpo:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Recept uit L'Art de la table: