Recept uit Gemüse! :
Fettucine met zalm en prei
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, fettucine, peper, prei, room, sjalot, visfond, water, witte wijn, zalmfilet en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles / vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bloem, boter, ei, fruit, groente, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, rijst, room, sjalot, spinazie, suiker, tijm, ui, vlees, wortel, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Recept uit Noma:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Hoe dan?!:
Recept uit De kunst van het koken:
Brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / voorgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / tussengerecht uit De truffel:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / tussengerecht uit De truffel:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken: