Bijgerecht uit Jeruzalem:
Yoghurt met komkommersaus
- Ingrediënten:
- cayennepeper, citroen, gedroogde munt, griekse yoghurt, knoflook, minikomkommers, witte peper en zout
- Keuken:
- Midden-Oosten / Israëlisch
- Soort:
- saus/dressing/jus / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | avocado, bladpeterselie, citroensap, ei, garam masala, gemalen komijn, gember, griekse yoghurt, kaneel, komijn, komijnzaad, komkommer, koriander, korianderzaad, munt, olijfolie, peper, rode chilipeper, rode ui, ui, vruchtensap, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Jeruzalem:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Recept van Etenenzo:
Recept uit Honey & co:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nieuw vegetarisch koken:
Recept uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Recept uit Zonder pakjes & zakjes - 2:
Avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Lunch / avondmaal / lunchgerecht uit Jamie in 15 minuten:
Brunch / diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / hoofdgerecht uit Foodstyling:
Lunch uit Jamie in 15 minuten:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Picknick / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Jeruzalem:
Recept van I love food & wine: