Recept uit Koken voor elke dag:
Lamsvlees met rijst en pijnboompitten
- Ingrediënten:
- amandelschilfers, basmatirijst, lamsvlees, olie, peper, pijnboompitten, rozijnen, tomaten, ui, water en zout
- Soort:
- vlees / lamsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroensap, kaneel, knoflook, kurkuma, lamsgehakt, munt, olijfolie, paprika, peper, peterselie, pijnboompitten, rode paprika, rundergehakt, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept van Oh My Dish:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Recept uit Mediterraneo:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro Londen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: