Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Lamsschouder met gekonfijte citroen en dadels
- Ingrediënten:
- amandel, dadels, gekonfijte citroen, gemberpoeder, kaneelstokje, knoflook, lamsbouillon, lamsschouder, munt, olie, peterselie en ui
- Soort:
- lamsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, honing, kaneel, kippenbouillon, knoflook, koriander, kruiden, kurkuma, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, rijst, sesamzaad, sojasaus, specerijen, suiker, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / hoofdgerecht uit Arabia:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Recept uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zuur:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit Yakitori & Korean BBQ:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Avondmaal uit De geur van witte rijst:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken: