Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Lamsschouder met gekonfijte citroen en dadels
- Ingrediënten:
- amandel, dadels, gekonfijte citroen, gemberpoeder, kaneelstokje, knoflook, lamsbouillon, lamsschouder, munt, olie, peterselie en ui
- Soort:
- lamsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, gemberpoeder, honing, kaneel, kippenbouillon, knoflook, koriander, kruiden, kurkuma, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, rijst, sesamzaad, sojasaus, specerijen, suiker, tomaat, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Recept uit Mediterraneo:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Arabia:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Yakitori & Korean BBQ:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zuur:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman: