192 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbloembotercitroencitroensapeiwitgedroogde gistgistkaneelknoflookmaïzenamelkolijfoliepeperplantaardige oliepoedersuikerslagroomsuikertarwebloemuizonnebloemoliezout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Wolfgang Kleinschmidt en Roy Fares - United states of cakes

Recept uit United states of cakes:

Devil’s Chocolate Food Cake

Ingrediënten:
bakpoeder, cacao, ei, eidooier, eiwit, boter, zout, water, kristalsuiker, melk, plantaardige olie, pure chocolade, slagroom, tarwebloem, vanillesuiker, water en zuiveringszout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Ontbijt / diner / nagerecht uit Twaalf:

Heiligenbrood

Ingrediënten:
bloem, eierdooier, fijne kristalsuiker, gele rozijnen, gist, melk, olijfolie, walnoten en water

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Appelstrudel (oud-Weens recept)

Ingrediënten:
appels, bloem, bloemsuiker, boter, eidooier, hazelnoten, kaneelpoeder, kristalsuiker, olie, paneermeel, rozijnen, slagroom, suiker, walnoten, water, zout en zure room

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:

Slangenkoeken - serpentone delle monache

Ingrediënten:
amandelen, appel, bloem, eidooier, extra vergine olijfolie, gedroogde pruimen, gedroogde vijgen, grofkorrelige suiker, pijnboompitten, rozijnen, suiker, vin santo, walnoten en water

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Recept uit Honey & co:

Buchaars brood

Ingrediënten:
ei, harde witte bloem, kristalsuiker, nigellazaad, sesamzaad, gist, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:

Dessert van vers en gedroogd gras

Ingrediënten:
ascorbinezuur, bladgelatine, bloemenhoning, citroensap, citroenzuur, eidooier, groene appelsap, hooiroom, invertsuiker, kamillebloem, oost-indische kers, raapzaadolie, schapenzuring, suiker, tijmbloemen, water, zout en zuring

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
eieren, kaas en zuivel
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Diner / nagerecht uit Noma:

Yoghurt en wei, doperwten en selderij

Ingrediënten:
bleekselderij, broodsaus met munt, citroensap, doperwten, druivenpitolie, eidooier, fluitekruidblaadjes, peultjes, slagroom, suiker, suikersiroop, water, yoghurt en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:

Abrikozenkolaches - abricot kolaches

Ingrediënten:
bloem, ei, eidooier, gedroogde abrikoos, gedroogde gist, kaneelpoeder, melk, plantaardige olie, slagroom, suiker, vanille-essence, water en zout

Keuken:
Tsjechisch / Amerikaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Wolfgang Kleinschmidt en Roy Fares - United states of cakes

Recept uit United states of cakes:

S’mores Cupcakess’mores Cupcakes

Ingrediënten:
bakpoeder, biscuitjes, cacao, ei, eiwit, boter, zout, kristalsuiker, plantaardige olie, tarwebloem, vanillesuiker, volle melk, water en zuiveringszout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:

Dessert van aardbeien en kamille

Ingrediënten:
bladgelatine, bloemenhoning, citroensap, citroenzuur, eidooier, ijzerhardkruid, invertsuiker, kamille, majoraan, oregano, polka-aardbeien, raapzaadolie, room, schapenzuring, suiker, venkeltak, vliertak, water en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
fruit / eieren, kaas en zuivel / zoete hapjes / vegetarisch
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Muffins

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, eieren, kristalsuiker, sojaolie, water en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak / beslag/deeg
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Zoete challe

Ingrediënten:
bloem, droge gist, ei, eidooier, honing, maanzaad, plantaardige olie, rozijnen, sesamzaad, suiker, water en zout

Keuken:
Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:

Perenboom

Ingrediënten:
bladgelatine, citroentijm, citroenzuur, clara frijs-peer, druivenpitolie, eidooier, fondant, heidebloemen, ijzerhardkruid, jeneverbes, peer, perenaquavit, room, sparrennaalden, sparrenolie, sparrentak, suiker, tijmolie, velletjes van onrijpe jeneverbes, venkelgroen, water en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
fruit
Een recept uit Wolfgang Kleinschmidt en Roy Fares - United states of cakes

Recept uit United states of cakes:

Oreo Cupcakes

Ingrediënten:
bakpoeder, cacao, ei, boter, zout, water, kristalsuiker, plantaardige olie, roomkaas, tarwebloem, vanillesuiker, volle melk en zuiveringszout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet
Haal meer recepten op...