Diner / hoofdgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Geroosterde kip met citroen en kruiden
- Ingrediënten:
- boter, citroen, franse kwark, kip, kippenbouillon, laurierblad, peper, tijm, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, azijn, bleekselderij, bloemkool, boter, citroensap, citroenschil, droge witte wijn, groentebouillon, ijsblokjes, kalfsfond, kip, knoflook, korianderzaad, kruiden, laurier, olijfolie, peper, prei, rozemarijn, sjalot, suiker, tomaat, ui, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:
Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit DWDD kookt met Kranenborg:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Brouw het zelf:
Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Koken voor elke dag:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Recept uit The big green egg book:
Recept van Blik in de Keuken:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Wat Aten Zij?: