Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Carrots with Rice and Pekmez (Grape Molasses) - Wortel met rijst en pekmez (druivenmelasse)
- Ingrediënten:
- boter, druivenmelasse, groente, rijst, water en wortel
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloemkool, boter, broccoli, citroen, courgette, curry, ei, fruit, gember, groente, knoflook, komkommer, koriander, noten, olie, olijfolie, pasta, peper, prei, suiker, ui, vis, vlees, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit Papa Kazmi:
Recept uit Mediterraneo:
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Turks kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / lunch / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers: