51 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebasilicumbloemkoolcitroensapcourgettedragoneigroenteknoflookkruidenolieolijfoliepaprikapeperpeterseliesuikertijmuivleeswaterwijnazijnzout
zout en peperzuivel
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Spinazietaart met komkommer-salsa

Ingrediënten:
ansjovis, bosuitjes, dille, eieren, filodeeg, honing, komkommer, munt, olijfolie, paneermeel, roomboter, roze peperbessen, spinazie, zout, uien, kruiden en zachte geitenkaas

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Gestoofd witlof met kikkererwten en zoete ui

Ingrediënten:
boter, citroensap, dille, gekonfijte tomaat, groente, groentebouillon, kikkererwten, knoflook, koriander, olijfolie, peper, sjalotten, tijm, witlof, zoete ui in zoutkorst en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Ontbijt / brunch / lunch uit Te gast bij Jamie:

Bubble & squeak

Ingrediënten:
boter, groente, kruimige aardappel, olijfolie, kruiden, witte peper en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg! 2 notities

Lunch / bijgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Filotaart met courgette en rijst

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, cheddar, courgette, dille, ei, filodeeg, groente, harde geitenkaas, olijfolie, rode ui, witte langkorrelrijst, zeezout en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch
Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Geroosterde knolgroenten met vincotto

Ingrediënten:
aardperen, boter, broodje, citroensap, dressing, groenten, kruiden, maggi, olie, olijven, sla, steak, tijm, knoflook, varkensvlees, verjus, vlees, walnoten, water en 
zout en peper

Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Chowder met gerookte schelvis, mosselen en prei

Ingrediënten:
azijn, biet, bloemkool, bosui, bosuien, boter, citroenzuur, dille, frambozen, geitenkaas, groente, groenten, knol, koolraap, melk, pastinaken, peperkorrels, prei, prei, rode biet, specerijen, spek, vis, yoghurt, zalm, zout en zoute haring

Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis in de keuken:

IN DE PAN

Ingrediënten:
bouillon, gerookte vis, groene kruiden, groente, ham, boter, peper, pittige kaas, risottorijst, knoflook, uien, witte wijn en zout

Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / risotto / vegetarisch
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Smørrebrød

Ingrediënten:
augurk, boter, bruin brood, citroen, danablu, deense viskuit, dille, ei, eierdooier, garnalen, gerookte zalm, kappertjes, komkommer, margarine, ontbijtspek, peper, peterselie, radijs, roggebrood, slabladen, tomaat, tonijn in blik, ui, visfilet, vleeswaren, witbrood, zilveruitjes, zout en zoute haring

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Moro Londen:

mosselen gevuld met pijnpittenpilav

Ingrediënten:
basmatirijst, boter, citroen, griekse yoghurt, knoflook, komkommer, krenten, mosselen, olijfolie, peper, pijnpitten, piment, turkse chilipepervlokken, ui, verse dille, verse munt, water en zout

Keuken:
Mediterraans
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Recept uit Culinaria Frankrijk:

Vis in ´t pannetje

Ingrediënten:
boter, bouillon, bouquet garni, groenten, kreeft, inktvis, rog, kruiden, witte wijn, zeebarbeel, zeepaling en zeevruchten

Keuken:
Frans
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Wilde rijst met spruitjes

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boter, citroensap, dille, graan, groente, knoflook, laurierblad, munt, olijfolie, peper, peterselie, spruiten, wilde rijst en zout

Keuken:
Noord-Amerikaans
Soort:
vegan / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / rijst / vegetarisch
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Koude komkommersoep

Ingrediënten:
boter, dille, dragon, gedroogde dragon, griesmeel, kippenbouillon, komkommer, lente-ui, peterselie, sjalot, ui, water, wijnazijn, witte peper, zout en zure room

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon
Haal meer recepten op...